Obchodné priestory

Obchodné priestory s priamym vstupom z ulice i podzemnej garáže cez vlastnú nákladovú rampu sú umiestnené na prízemí administratívnej budovy stojacej priamo pri stanici metra Vysočanská, len pár minút jazdy MHD či autom od centra.

Juhovýchodne orientovaný priestor tvorí obchodná plocha o veľkosti cca 300 m2, ktorá je v súčasnosti rozdelená na 2 časti, ďalej 2 kuchynky, 3 toalety, samostatná miestnosť a nákladová rampa prístupná z prejazdu podzemnou garážou umožňujúcou bezproblémovú vykládku tovaru.

Súčasťou vybavenia je individuálna klimatizácia a centrálna vzduchotechnika. Objekt má správcu, 24-hodinovú ostrahu a kamerový systém. V podzemných garážach sú k dispozícii parkovacia státia a to ako na prenájom, tak na kúpu.

Budova sa nachádza priamo oproti výstupu z metra linky B Vysočanská a pri električkovej aj železničnej zastávke, cesta z centra sem trvá pár minút. Miesto je veľmi frekventované vďaka obchodnému centru Fénix, supermarketu, úradom, poliklinike aj školám. V okolí fungujú reštaurácie a kaviarne, blízko je obľúbený park Podviní s detskými ihriskami, lanovým centrom a cyklotrasou.

Celková plocha jednotky s príslušenstvom 339,8 m2.

Priamy predaj nehnuteľnosti. Ročný výnos z prenájmu za posledných niekoľko rokov sa pohyboval v rozmedzí 6,8% - 7,2%. Pre viac informácií kontaktujte našu kanceláriu.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    41299
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    340 m²
  • PENB
    C
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.